tęsknię

Yaro

blisko w oczach
niebo niebieskim pastelem
wizę świat pełen sensu
rozpuszczone włosy
kręcisz mnie
tak dobrze słońce nad morzem
nad nami duch ochroni
przed osądem podłych ludzi
jesteś online więc piszę kochanie

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 8 lipca 2023
anonim