spotkać nam się wypadło

Yaro

spotkanie gdzieś między plażą a morzem

nasze bijące serca wpatrzone oczy zanurzone

uśmiech i tej siły Bóg nam dodał

płynęliśmy w sobie

w chwili gdy rodził się świat

który w nas

wierzyłem że to właśnie już teraz

zaproś znajomych powiedz im o miłości

która zakwitła

w ogrodzie pośród nas

cieszmy się chwilą radości i zabawy

Yaro
Yaro
Wiersz · 8 lipca 2023
anonim