kolor włosów

Yaro

czy jest dobrze na portalu

gdy czytasz teksty z szuflady

słowa unoszą na wyżyny wyobraźni

czy się nie nudzisz

gdy wiersz płynie rzeką

słowa toną i się unoszą

melodia rym i rytm, życia

nie żałuj daj wszystko jak ja daję ,

dalej leć z ptakami ponad słowami

ponad wersami strofa za strofą

w głębię koloru włosów

Yaro
Yaro
Wiersz · 9 lipca 2023
anonim