noc i dzień

Yaro

czasem wydaje mi się że jest dniem

jak drzewo mam swój ciemny cień

w tym dniu robisz wiele fajnych rzeczy

jest dobrze

jestem świadomym dawcą

chwilę to trwa bo przychodzi noc

jesteś nią ale dniem

jestem po drugiej stronie

ziemia krąży wokół cisza krąży

otrzymana po zjednoczeniu niebieskich ciał

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 lipca 2023
anonim