Majątki zrobili spore
Wiemy kto za tym stoi Ludzie mówią, że to widzieli Podobno kręcili z Niemcami Te swoje ciemne biznesy. Pieniądze mają na wszystko Na domy, na dobre wczasy Na alkohole i stroje I na kobiety młode I samochody nowe I różne fanaberie O których nie pomyślisz sobie Trzeba ukrócić to w końcu Niech mają wreszcie za swoje.