Zazdrość

Markus

Majątki zrobili spore

Wiemy kto za tym stoi

Ludzie mówią, że to widzieli

Podobno kręcili z Niemcami

Te swoje ciemne biznesy.

Pieniądze mają na wszystko

Na domy, na dobre wczasy

Na alkohole i stroje

I na kobiety młode

I samochody nowe

I różne fanaberie

O których nie pomyślisz sobie

Trzeba ukrócić to w końcu

Niech mają wreszcie za swoje.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Markus
Markus
Wiersz · 17 lipca 2023
anonim