Taka miłość...

Irena Świerżyńska

 

Mówisz

kocham, kocham - kiedy

 

chcesz...

 

potem

potem  -  iskry gdzieś...

 

i czar bliskości gaśnie

 

czy takie - Kocham  - ma gdzieś oś

czy kryje pyłek marny

 

oj -  tam 

czy dzisiaj to jest ważne...

 

 

Oceń ten tekst
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 27 lipca 2023
anonim