Modlitwa zesłania

Yaro

O Stwórco, który mieszkasz w Niebie

Stworzycielu Nieba i Ziemi wszystkiego co żywe

ześlij Syna swojego Jezusa Chrystusa

by nas nawiedził i zamieszkał w naszych sercach

by nasz dom nawiedził Duch Święty

by dał nam siłę, wiarę i moc

by walczyć ze złem ,

które jest wszędzie. Amen

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 sierpnia 2023
anonim