O Stwórco, który mieszkasz w Niebie
Stworzycielu Nieba i Ziemi wszystkiego co żywe
ześlij Syna swojego Jezusa Chrystusa
by nas nawiedził i zamieszkał w naszych sercach
by nasz dom nawiedził Duch Święty
by dał nam siłę, wiarę i moc
by walczyć ze złem ,
które jest wszędzie. Amen