Ole

Konrad Koper

Niedaleko Woli.

Mieszka Ola przy Oli.

Obie to szachrajki :

uwodzicielki, graczki…

Która osobistą kartę ogoli ?

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 sierpnia 2023
anonim