nie

Yaro

nie pieniądze, nie żądze
władza im się śni, śni się śni
kłody pod nogi, belka w oku
równo trzymają kroku, wrzask
gdy ją masz możesz wszystko

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 3 sierpnia 2023
anonim