to nic złego

Yaro

włosy targa wiatr wieje niewiadomo skąd
duszą targał strach przestałem się bać

 

razem możemy więcej jest nas coraz więcej
kochanie gdy rano nasze śniadanie to ty

 

łzy nie dla mnie to ty mówisz ładnie
jest dobrze gdzie nas nie ma i dobrze

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 3 sierpnia 2023
anonim