kolory

Lucky Person

gdybym był czerwienią

marzył bym o

nieskazitelności i czystości

bieli

gdybym był bielą

kochał bym

niegrzeczności i nieczystości

czerwieni

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 6 sierpnia 2023
anonim