schowana w półmroku - może jest z maską
a - może ją zdjęła
poziom głęboki i twarz łagodna
spokojna
jak to połączyć czarne i białe
dzielone na części
ucz się jak szukać - wolnej przestrzeni
między rzemiosłem a sztuką
co jest fizyczne
a co umysłowe - zajęcie zadęcie
tu nie ma granicy
pokażę
przeskoczę
zaskoczę - dam radę
i z czarną panterą
nuty pod nieba wyniosę
już leci...