Dawanie czy branie
głodnych kawałków na śniadanie z wolnością
okraszoną kapiącymi pagórkami.
Gniew-zduś go w sobie!
Żal – nie wolno(ść)!
Smutek - zapomnij!
Rozpacz - kogo obchodzi?
Eksperyment na niej,
A co tam, niech ma.
My też mamy
wszystko i was w ….