Życie

Konrad Koper

Powstał z praw, idei.

Z egzystencjalnego

pyłu i energii.

 

Potem wymyślał, tworzył

i zaczarowywał świat.

 

Zostawił po sobie ślad.

I odgrywa życiowy film,

cały czas powtarzany.

Poeta przegania sen.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 sierpnia 2023
anonim