Błogoslawiona chwila

Ela Kwiecińska

Błogoslawiona chwila

gdy stal się nowy człowiek

w nim miłość Boga

i miłość grzesznych ludzi

złączyły się na wieki

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 13 sierpnia 2023