...Wczoraj...

Andżelika Ujma

Wczoraj to było,

Wczoraj coś nas połączyło,

Wczoraj było kruche i piękne,

Wczoraj było bardzo namiętne,

Ale Wczoraj musiało zmienić się w Dzisiaj,

Byśmy mogli z utęsknieniem czekać na Jutro.

Andżelika Ujma
Andżelika Ujma
Wiersz · 18 sierpnia 2023
anonim