...Dzisiaj...

Andżelika Ujma

Dzisiaj jesteś Ty,

Dzisiaj jestem ja,

Dzisiaj nie ma już nas,

Ale dzisiaj coś posiada,

Gorzką lekcję wczoraj,

I nadzieję Jutra.

 

Oceń ten tekst
Andżelika Ujma
Andżelika Ujma
Wiersz · 18 sierpnia 2023
anonim