...Jutro...

Andżelika Ujma

Jutro nie będzie Ciebie,

Jutro nie będzie mnie,

Jutro będziemy razem,

Jutro spleciemy swe ręce,

Będziemy razem patrzeć w przyszłość,

Do której oboje musieliśmy dorosnąć.

 

 

Andżelika Ujma
Andżelika Ujma
Wiersz · 18 sierpnia 2023
anonim