Literatura

Łzy poranak (wiersz)

Andżelika Ujma

Jakaś wilgoć zrosiła rankiem mój policzek.

Czy to była rosa? Czy był to może deszcz ?

Nic z tych rzeczy. To była tylko łza.

Łza rozstania,

Łza tęsknoty,

Łza utraconej miłości.

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 19 sierpnia 2023, 09:04
Znany motyw !!
Mithril
Mithril 19 sierpnia 2023, 11:02
"Łzy poranak" .....................................?
przysłano: 18 sierpnia 2023 (historia)

Inne teksty autora

...Jutro...
Andżelika Ujma
...Dzisiaj...
Andżelika Ujma
...Wczoraj...
Andżelika Ujma

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca