Świat

Konrad Koper

Świat jest duży i niepokojący.

Są straszne stwory i wielkolud.

Jego ręka to fatum.

Mogę poznać szczegóły.

Nieraz lecę z wiatrem…

 

Chciałbyś być mną – mrówką ?

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 sierpnia 2023
anonim