Literatura

Z muzyką w tle... (wiersz)

Irena Świerżyńska

słyszysz  -  gra

 

nuty płyną

szukasz

słowa

 

noga miga - sama ćwiczy

i masz taniec

 

w duszy obłok pełen kwiatów

świat w kolorach pachnie niebem...

 


wyśmienity– 3 głosy
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Andrzej
Andrzej 3 września 2023, 01:56
Dwa ostatnie wersy wspaniałe .
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska 3 września 2023, 07:23
Dziękuję serdecznie.
przysłano: 21 sierpnia 2023 (historia)

Inne teksty autora

Twoja głowa się nie liczy
Irena Świerżyńska
nastolatek...
Irena Świerżyńska
Och - te muchy...
Irena Świerżyńska
Kto ma jeszcze...
Irena Świerżyńska
przed i po...
Irena Świerżyńska
Szare smugi krążą w duszy...
Irena Świerżyńska
Z tajemnicą ziarno rośnie...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca