szukaj takiego drugiego...

Irena Świerżyńska

cisza...

 

milczy i czeka

nie ma granicy

nie rzuci złego

 

widzi i czuje

ma wszystko - niezapisane...

 

gdzie - jest

i jak się nazywa

 

a - to jest - To  coś...

 

chodź

poszukajmy takiego drugiego...

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 22 sierpnia 2023
anonim