zaraz

Lucky Person

może na samym końcu

jest się tylko nagością

z niczym więcej

może tylko szczęściem

że ktoś za rękę obok

krople z czoła

zbierze

może wspomnienie

może żal

może kawałek innego

czekając się wydarzam

sekundami od

zaraz

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 sierpnia 2023
anonim