forsa to nie pieniądze

Lucky Person

kiedy płacisz za jej miłość

w bramie, samochodzie, podłodze

powinieneś rozumieć

że dla ciebie to wydana forsa

a dla niej pieniądze

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 sierpnia 2023
anonim