Dementor

Konrad Koper

Gdy myślę o tobie,

czuję przerażenie

i znowu myślę o…

 

Dziwny pocałunek,

przywołuje zjawę.

 

Odczuwam silny ból,

dusza się rozczepia.

Ale pokonuję…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 sierpnia 2023
anonim
  • aleksandra2000
    Fajna aluzja do Harrego Pottera :D Ważne, żeby pokonać tę zjawę :D

    · Zgłoś · 1 rok temu