Literatura

Memento … (wiersz)

Qmedyja

 

o c e a n
   tajemnych Alter ego płynący

          zaświatami z mgieł owiany

rwę prześmiewcom dryfującym roi

   alegorią mroku mętnych szubrawców

          chorałem próżnię manifestuje

 

                   g r a.   t r w a

 

meandry żywotów zgłębiając

na własny język przełożyć

poziomy (nie)przebyte zdobyć

parostatkiem busolą inszymi

                                      Q~progowi …

          
     


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 sierpnia 2023 (historia)

Inne teksty autora

Galaktyka
DaytonA4e
Dosiego…
DaytonA4e
Liczba Pi
DaytonA4
Filary
DaytonA4
ogniwa
DaytonA4
~my
Yaga Rybka Wikzo
Lajfo
Agnieszka „Rybka” Wieczorek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca