Cierpienie

Vita

Tęsknisz za mną ? 

Nie!?

czy masz nasze wspomnienia? 

Nie...

To dlaczego płaczesz?

Bo cierpię z twojego odejścia

Te wszystkie kwiaty wiśniowe 

przypominają Ciebie 

Gdy patrzę na zachody słońca 

wyobrażam nas całujących się 

To Boli 

Przepraszam Cię, że odszedłem 

KOCHAM CIĘ

Ale już czas się pożegnać 

Nie odchodź 

Vita
Vita
Wiersz · 30 sierpnia 2023
anonim
  • Mithril
    ...czkawkowizm

    · Zgłoś · 1 rok
  • Vita
    Od nie dawna piszę wiersze, pewnego dnia napiszę dużo lepszy niż ten

    · Zgłoś · 1 rok
  • Mithril
    ...przekonanie to za mało - dobrze jest duuuużo czytać nie tylko klasyków, a pisać do skarpety i tylko czasem dać komuś obiektywnemu do przeczytania to co się "napisało".

    · Zgłoś · 1 rok