4:16…

DaytonA4e

~ codzienne Genesis

kolejny plot zdarzeń

dotknie Onego

 

w letargu płatów

źdźbła poruszy

w ufflotny  mgieł poranek

 

~Popłynie

      Zastygnie~

              ~Uleczy 
                        nie minie…
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 2 września 2023
anonim