Literatura

bayo (wiersz)

AKlara Parker

wpadam na chwilę

cumując poza rutyny portem

litery w collage składam

i jak to ja, zachłanna panna,

upijam się życiem

łaknąc naraz…

by ów emfazą zarażać


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 8 września 2023, 13:34
Zgrabny !!
przysłano: 5 września 2023 (historia)

Inne teksty autora

Galaktyka
DaytonA4e
Dosiego…
DaytonA4e
Liczba Pi
DaytonA4
Filary
DaytonA4
ogniwa
DaytonA4
~my
Yaga Rybka Wikzo
Lajfo
Agnieszka „Rybka” Wieczorek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca