bayo

DaytonA4e

wpadam na chwilę

cumując poza rutyny portem

litery w collage składam

i jak to ja, zachłanna panna,

upijam się życiem

łaknąc naraz…

by ów emfazą zarażać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 5 września 2023
anonim