Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
zmoczony
zmoczony
Yaro
z wiatrem na powiekach
czułem śmiech na plecach
więdnę razem z różami
zadzwoń czasem
warta nieprzespanych nocy
Lubię
Yaro
Wiersz · 6 września 2023
Konrad Koper
Na piątkę !!
Lubię
·
Zgłoś
·
1 rok
×
Zgłoś obraźliwe treści