Literatura

najdroższa way (wiersz)

AKlara Parker

(Pi)lotne w (nie)znane pędzą

z klasykiem energię przędą

lecz

    co rusz 

           nazbyt min pełne

 

na baczność stanąć trudno

gdy na zakrętach brudno

bo werbel

     nie ten

          podawał rytm

 

jednak Nadziei nie trać

warto wciąż nową wgrywać

za którymś

      f/t(r)aktem

           właściwy na~stanie


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 września 2023, 18:22
...kocopoły
przysłano: 9 września 2023 (historia)

Inne teksty autora

Galaktyka
DaytonA4e
Dosiego…
DaytonA4e
Liczba Pi
DaytonA4
Filary
DaytonA4
ogniwa
DaytonA4
~my
Yaga Rybka Wikzo
Lajfo
Agnieszka „Rybka” Wieczorek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca