(Pi)lotne w (nie)znane pędzą
z klasykiem energię przędą
lecz
co rusz
nazbyt min pełne
na baczność stanąć trudno
gdy na zakrętach brudno
bo werbel
nie ten
podawał rytm
jednak Nadziei nie trać
warto wciąż nową wgrywać
za którymś
f/t(r)aktem
właściwy na~stanie