najdroższa way

DaytonA4e

(Pi)lotne w (nie)znane pędzą

z klasykiem energię przędą

lecz

    co rusz 

           nazbyt min pełne

 

na baczność stanąć trudno

gdy na zakrętach brudno

bo werbel

     nie ten

          podawał rytm

 

jednak Nadziei nie trać

warto wciąż nową wgrywać

za którymś

      f/t(r)aktem

           właściwy na~stanie

Oceń ten tekst
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 9 września 2023
anonim