awangard(z)a

DaytonA4e

Dollus Zeust

Tika~Taka

[woke] łza w oku

b-anan z Fraka

bat The bada

but-Ną z/wada

śniegiem spala

zeW ogłada
Dur nie zmusha

Hubę trąca
bezmiar Widma<

doGMat Słońca

mirra bucha

nie! ma konca(rt)…

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 12 września 2023
anonim