Literatura

awangard(z)a (wiersz)

TokeN@

Dollus Zeust

Tika~Taka

[woke] łza w oku

b-anan z Fraka

bat The bada

but-Ną z/wada

śniegiem spala

zeW ogłada
Dur nie zmusha

Hubę trąca
bezmiar Widma<

doGMat Słońca

mirra bucha

nie! ma konca(rt)…


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 września 2023 (historia)

Inne teksty autora

Galaktyka
DaytonA4e
Dosiego…
DaytonA4e
Liczba Pi
DaytonA4
Filary
DaytonA4
ogniwa
DaytonA4
~my
Yaga Rybka Wikzo
Lajfo
Agnieszka „Rybka” Wieczorek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca