różany terminal

DaytonA4e

słone łzy Bałtyku 

kalejdoskop ceną razi

i jak u Niej,  

      Spóźnione już dokądś krajobrazy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 13 września 2023
anonim