plus keys bez łusek

DaytonA4e

you BE 40ty tam

tam tam tam

z/bez atu 

morning Sunday

fali gramm

 

nasze grey

mus Fair Play

2inEta plan

a pol@tach!

      już tylko 

           z Tobą będę szła

Oceń ten tekst
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 14 września 2023
anonim