myślenie po rosyjsku
pytano cara
czy rozstaw szyn w Rosji także ma być większy
zrobili jak powiedział
na chuj
teraz wojujące kobiety to nie Wehrmacht
nie zajmują z góry upatrzonych pozycji
a dla producentów erotycznych gadżetów
to żaden etalon
Paola
Pamiątka z Annopola po alkoholu
i dziergającej ze studia tatuażu
ich miłości nierozerwalnej
w przeciwieństwie do ślubnej fotografi
zemsta Indianki z odbezpieczonym gnatem
w głębokiej studzience głęboko kopanej
to był kawał różdżkarza do zawracania rzeki
Gondol Jerzy znad Wisły
a może K. jak Krzysztof filolog z Jawora
od klasycznych pozycji a Laura
drażliwa mimoza primo voto
de facto po trzech Bardach
dozowała liście bobkowe i lubczyk
garkotłuk kubków smakowych