Obczajka

witka

 

 

Rozmawialiśmy o kosmitach w obu Amerykach,

oszustwach Dänekina, kiedy odpaliłem pytanie

czy byliśmy gorsi, że nie dolecieli do nas,

ona powiedziała: pewnie im zbrakło pieniędzy.

 

Dzisiaj wpadł mi w oko uniwersalny otwieracz

ze sklepowej wystawy. Kupiła mi go, korkociąg

może się nadać się do filetowania planktonu.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
witka
witka
Wiersz · 17 września 2023
anonim