Rozmawialiśmy o kosmitach w obu Amerykach,
oszustwach Dänekina, kiedy odpaliłem pytanie
czy byliśmy gorsi, że nie dolecieli do nas,
ona powiedziała: pewnie im zbrakło pieniędzy.
Dzisiaj wpadł mi w oko uniwersalny otwieracz
ze sklepowej wystawy. Kupiła mi go, korkociąg
może się nadać się do filetowania planktonu.