bez tytułu

Teresa Renia Paprota

***

nie ma czasu dobrego

na mówienie prawdy

o ludzkich kłamstwach

wyolbrzymione

kapliczki modlitewne

opustoszały

znak pojednania

zatarty niewidoczny

wędruję po pacierzach

chcę wytrwać

 

autor Teresa Paprota

 

 

Oceń ten tekst
Teresa Renia Paprota
Teresa Renia Paprota
Wiersz · 21 września 2023
anonim