Wyobraź sobie

witka

 

Lennona trzepiącego kasę z tantiem i Chapmana,

który pośród westchnień ścieżki dźwiękowej Imagine

czuje się marionetką podrabianego szczęścia.

Ma dość zamawiania domowych, ryżowych ciasteczek

z wróżbą od Chińczyka.

Przerosło go zagłuchłe w tłumie życie, buszowanie w słowach

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
witka
witka
Wiersz · 24 września 2023
anonim