Od zawsze - pion trzyma
prostopadły do podstawy
wykręcony
podzielony
góra w lewo
a dół w prawo
od projektu jest już krzywy
tylko - ważny
- najważniejszy na Urzędzie...
muchę trzęsie - później goni
duch ucieka
klamra stoi...
gdzie tu miejsce dla człowieka...
"wykręcony
podzielony
góra w lewo
a dół w prawo
od projektu jest już krzywy
taki ważny"
I jeszcze :
"muchę trzęsie - później goni
duch ucieka
klamra stoi"...................gdzie tu jest sens i logika.
Generalnie totalny bełkot.
załóżmy że wiersz brzmi:
"Od zawsze - pion trzyma
prostopadły do podstawy" oczywistość,
"Od zawsze - pion trzyma
równoległy do podstawy" głupota.,,,
i do winkla i do piona
pisanina spartolona