Tak jest lepiej...

Irena Świerżyńska

takie

trudne

takie mocne - takie chore

 

wielki twardy kłębek myśli

poszarpanej

 

nie pokazuj

nie rozwijaj  - tak jest lepiej

 

trop pokażesz będzie huk

i wielkie halo

 

i do nory uszy chowaj...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 28 września 2023
anonim