Fontanna

Konrad Koper

W fontannie kąpie się życie.

Ludzie wrzucają do niej monety

i wymieniają życzenia skrycie.

Lecz „medale” rdzewieją niestety !

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 września 2023
anonim