Literatura

w środku (wiersz)

Yaro

wzbudziłaś we mnie iskrę

w naszym świecie płonie ognisko 

mimo upływu lat zamieszkałaś

gdzieś w środku na dnie

 

duch unosi inspiracje

w wierszu coś łączy

dawne czasy przyjaźni

ulotne chwile których nie można

wymazać z pamięci

 

jak z pasją na uwięzieni pośród myśli

nie pamiętam twojego zapachu

nie pamiętam głosu widzę ciebie

 

czas rozmył nasze twarze

na zdjęciu razem niech tak zostanie

 


dobry– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Katarzyna Anna Koziorowska
Katarzyna Anna Koziorowska 3 pazdziernika 2023, 12:11
Bardzo lubię Twoją poezję. Według mnie, posiadasz zdolności. :) Pozdrawiam serdecznie.
Yaro
Yaro 4 pazdziernika 2023, 17:04
Dziękuję bardzo za uznanie.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie.
przysłano: 30 września 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca