Na autostradzie

tomaszchorab

                                        Na autostradzie 

 

Przelotny deszcz czy moja przelotna w nim obecność?

Jedź ostrożnie, siwe pobocza, ktoś świeci latarką z nieba. 

 

tomaszchorab
tomaszchorab
Wiersz · 1 października 2023
anonim